Amerikaanse professor naar Budel

Op woensdag 18 oktober brengt de Amerikaanse historicus Prof. dr. Craig Harline een bezoek aan Budel op uitnodiging van de jubilerende Heemkundekring ‘De Baronie van Cranendonck’. Harline zal (in het Nederlands)…Amerikaanse professor naar Budel

10-10-2017 09:20 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 18 oktober brengt de Amerikaanse historicus Prof. dr. Craig Harline een bezoek aan Budel op uitnodiging van de jubilerende Heemkundekring ‘De Baronie van Cranendonck’. Harline zal (in het Nederlands) een voordracht houden naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘Wereld in wanorde. Maarten Luther en de geboorte van de Reformatie’ dat verschijnt naar aanleiding van 500 jaar Reformatie. De voordracht vindt plaats in de Hervormde kerk, Dr. A. Mathijsenstraat 7 te Budel vanaf 20 uur. Vanwege de capaciteit van de ruimte is het noodzakelijk u van te voren via email aan te melden voor deze bijeenkomst. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Beheer en Behoud Hervormde kerk Budel en Uitgeverij Vantilt, Nijmegen. De voordracht start om 20 uur, de deuren van de Hervormde Kerk aan de Dr. A. Mathijsenstraat 7 in Budel gaan open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis voor leden, niet-leden betalen €2,50. Aanmelden via  info@heemkundekringcranendonck.nl is noodzakelijk.

Powered by Blog Grabber