Anatolia Pizza en Kebap in Hamont

In de Kerkstraat in Hamont, net tegenover de kerk, is Anatolia gelegen. Dit gezellige restaurant serveert heerlijke pizza’s, kebaps, verschillende schotels, broodjes,… Bovendien kan er plaats genomen worden…Anatolia Pizza en Kebap in Hamont

18-07-2017 10:45 – Ingezonden door Redactie

In de Kerkstraat in Hamont, net tegenover de kerk, is Anatolia gelegen. Dit gezellige restaurant serveert heerlijke pizza’s, kebaps, verschillende schotels, broodjes,… Bovendien kan er plaats genomen worden in het restaurant of op het mooie terras aan de achterzijde. Daar waan je je even op vakantie!

Anatolia is ondertussen al 11 jaar gevestigd in Hamont. Met een uitgebreide kaart is er zeker voor ieder wat wils. Wat dacht je van een lekkere pizza? Of een frietje met kebapvlees? Maar ook durums en pasta’s worden aangeboden. Onlangs werd het restaurant in een nieuw jasje gestoken en uiteraard blijft het mogelijk om te dineren op het prachtige terras aan de achterkant van het restaurant. Omgeven door groen en rondom een mooie vijver kan er gezellig getafeld worden. Bovendien kan er gerekend worden op een erg vriendelijke bediening.

Trouwens, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is het pizzadag! Alle pizza’s kosten dan slechts €7 voor wie afhaalt of in het restaurant eet. En wie liever telefonisch een bestelling doorgeeft, kan vanaf een bedrag van €20 rekenen op de gratis bezorgdienst. Er wordt dan gratis bezorgd in Hamont-Achel, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Soerendonk en Lozen. Anatolia is gelegen aan de Kerkstraat 8 in het hartje van Hamont. Ze zijn 7/7 geopend van maandag tot en met donderdag van 16 uur tot 24 uur, op vrijdag en zaterdag van 16 uur tot 02 uur en op zondag van 16 uur tot 24 uur.

Powered by Blog Grabber