Autobedrijf Looymans viert 25 jarig bestaan

Het is ondertussen al 25 jaar geleden dat Erik en Lian Looymans hun autobedrijf eigenhandig opbouwden aan de Parallelweg in Budel-Schoot. Al sinds 1992 kopen, verkopen, onderhouden, repareren en keuren…Autobedrijf Looymans viert 25 jarig bestaan

08-10-2017 11:40 – Ingezonden door Redactie

Het is ondertussen al 25 jaar geleden dat Erik en Lian Looymans hun autobedrijf eigenhandig opbouwden aan de Parallelweg in Budel-Schoot. Al sinds 1992 kopen, verkopen, onderhouden, repareren en keuren ze voertuigen van alle merken. Bovendien garanderen ze sinds jaar en dag een correcte, professionele en eerlijke service naar hun klanten toe.

“Toen we in 1992 zijn gestart met de bouw van het bedrijf konden we enkel hopen dat we 25 jaar later nog steeds een begrip zouden zijn in de regio,” vertelt Erik. “Onze klanten weten ook dat we onze slogan ‘Autobedrijf Looymans, een zaak van vertrouwen’ erg serieus nemen.” Alle merken auto’s, maar ook lichte bedrijfswagens, campers en aanhangers zijn welkom bij deze garage. Daarnaast zijn ze erkend als BOVAG bedrijf waardoor ze een degelijke garantie kunnen bieden. “Door de jaren heen hebben we het bedrijf verder uitgebreid, net als ons team,” gaat Erik verder. “Zo heeft  Twan van Mierlo ons team versterkt. Hij is zich momenteel via een opleiding nog meer aan het verdiepen in het opsporen van storingen, iets waarin wij ons specialiseren en onderscheiden van andere garages. We sporen de elektronische fout op, we stellen een correcte diagnose en uiteraard zorgen we voor een professionele reparatie.”

Autobedrijf Looymans is uitgerust met een ruime werkplaats met moderne apparatuur. Als merk onafhankelijk bedrijf kunnen (bedrijfs-)auto’s, campers en aanhangers  onderhouden, gerepareerd en gekeurd worden met behoud van de fabrieksgarantie. Maar Looymans is een bedrijf met veel mogelijkheden. Zo kan je er bv. ook terecht voor de huur van diverse werktuigen waaronder oa. een aanhanger-hoogwerker. Ook verkopen ze LED werk- en koplampen in diverse maten en modellen.
(zie voor meer informatie www.autolooymans.nl)

Korting op onderhoudsbeurt
Het 25-jarig bestaan wordt natuurlijk uitgebreid gevierd! “We lanceren een heuse Jubileumactie!” vertelt Erik enthousiast. “Zo geven we 25% korting op het arbeidsloon bij een grote of kleine onderhoudsbeurt. De actie is geldig per kenteken, dus 2 of meer auto’s is 2 of meer keer korting! We verspreiden een flyer waarop klanten hun kenteken  kunnen invullen en zo kunnen genieten van deze actie. De flyer kan je trouwens ook afprinten via onze gloednieuwe website www.autolooymans.nl. De actie loopt voor alle onderhoudsafspraken die gemaakt worden voor 31 maart 2018.

Autobedrijf Looymans is gelegen aan de Parallelweg 55 in Budel-Schoot. Bel voor een afspraak naar tel. 0031 495496030 of stuur een mail naar: info@autolooymans.nl en neem zeker eens een kijkje op de vernieuwde website www.autolooymans.nl en op facebook.

Powered by Blog Grabber