BackToAmy aan de Loire

De Noord-Limburgse Amy Winehouse tribute band ‘BackToAmy’ was vorige week uitgenodigd om op te treden op een vijfdaags festival in Blois, Frankrijk (ten zuiden van Orleans). Onder een stralende zon met…BackToAmy aan de Loire

17-07-2017 08:41 – Ingezonden door Redactie

De Noord-Limburgse Amy Winehouse tribute band ‘BackToAmy’ was vorige week uitgenodigd om op te treden op een vijfdaags festival in Blois, Frankrijk (ten zuiden van Orleans). Onder een stralende zon met uitzicht op de Loire en voor zo’n 6.000 mensen mochten zij hun show brengen hetgeen door het Frans publiek bijzonder gewaardeerd werd. Diezelfde avond stonden er vier tribute bands op het podium, onder andere Jimi Hendrix, the Rolling Stones en een tribute (hommage) voor diverse reggae artiesten. Dit festival biedt elke dag een ander thema zoals die eerste avond dus tributes. Verder zijn er electro-swing, rock, wereldmuziek en chanson avonden. Blois organiseert dit festival reeds elf jaar en is steeds erg druk bezocht. Het is immers een gratis toegankelijk festival. BackToAmy bestaat uit mensen van Hamont, Neerpelt en omstreken. De Hamontse Andréa Wielockx weet als geen ander de sound, de looks en charme van souldiva Amy Winehouse op het podium te vertolken.

Powered by Blog Grabber