Badminton Club Budel

Badminton club Budel heeft dit weekend weer in de Zuiderpoort gestreden voor de Budelse eer en de volgende uitslagen behaald. BC Budel 1 speelde tegen Slamis uit Uden. BC Budel behaalde een nipte overwinning…Badminton Club Budel

06-10-2017 10:08 – Ingezonden door Redactie

Badminton club Budel heeft dit weekend weer in de Zuiderpoort gestreden voor de Budelse eer en de volgende uitslagen behaald. BC Budel 1 speelde tegen Slamis uit Uden. BC Budel behaalde een nipte overwinning van 5-3. De dubbel partijen leverde een verdeling van de punten op. De heren wonnen  met 21-15 21-13 en de dames verloren helaas in een drie setter met 7-21, 21-16 en 12-21.
De enkel partijen leverde ook een verdeling van de punten op. Perry en Annemie mochten de spits afbijten voor de 1ste enkels. Perry had een relatief makkelijke wedstrijd tegen een invaller bij Slamis en al snel stond een 21-11, 21-12 op het scorebord. Annemie had het een stuk lastiger en verloor helaas met 14-21 en 12-21. Tijd voor de 2de enkelspelen. Roel en Caroline proberen hier de punten binnen te halen. Roel had weinig problemen met zijn tegenstander en won vrij eenvoudig met 21-11 en 21-11. Caroline had het een stuk lastiger en verloor helaas met 14-21 en 18-21. De mixen moeten gaan bepalen wie hier met de overwinning naar huis kan gaan. Perry en Diane starten goed en hebben geen kind aan de tegenstander. In korte tijd staat er een 21-10 en 21-8 op het scorebord. Eddy en Annemie hebben het een stuk lastiger. De eerste set wordt nipt verloren met 21-23 in de verlenging. In de tweede set weten zij de goede draad weer op te pikken en halen deze binnen met 21-12. De derde set gaat beslissen of er een gelijkspel of een overwinning voor Budel in zit. Eddy en Annemie weten lang aan de goede kant van de score te blijven maar op het einde komen ze toch niet achter te staan. Na zelfs een matchpoint tegen te hebben gehad weten ze toch met 24-22 de overwinning voor BC Budel er uit te slepen.
BC Budel 2 speelde tegen BC Weert en kon na vele spannende wedstrijden een mooi gelijkspel noteren.
BC Budel onder de 15 jaar mocht aantreden tegen BC Good Luck. Helaas waren de tegenstanders iets te sterk en er werd met 0-8 verloren.

Powered by Blog Grabber