Batavia Madrigal Singers in Weert

Op 7 november krijgt Weert de unieke gelegenheid kennis te maken met de Batavia Madrigal Singers. Het betreft hier een toonaangevend vocaal ensemble uit Indonesië dat vele uitzonderlijke prestaties in…Batavia Madrigal Singers in Weert

19-10-2017 13:49 – Ingezonden door Redactie

Op 7 november krijgt Weert de unieke gelegenheid kennis te maken met de Batavia Madrigal Singers. Het betreft hier een toonaangevend vocaal ensemble uit Indonesië dat vele uitzonderlijke prestaties in de internationale muziekwereld op haar naam heeft staan. Het ensemble won bijvoorbeeld de Europese Grand Prix voor koorzang. Het repertoire is zeer divers: moderne popmuziek, composities van nu en uit de klassieke oudheid en barok. Hun optredens zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook oogstrelend door de mooie choreografie in schitterende kledij.
Maar zelden zijn de Batavia Madrigal Singers in Europa te horen en te zien, laat staan in Nederland. Dit najaar is het ensemble echter op tournee door Europa en het is Weerter Gemengd Koor Vivace gelukt ze naar Weert te halen voor een gezamenlijk concert. Daarmee laten zij zien dat ook prestigieuze buitenlandse gezelschappen een plek hebben in het culturele leven van Weert. U kunt erbij zijn, maar het aantal plaatsen is beperkt.
Het concert vindt plaats op dinsdag 7 november om 20.00 uur, waarschijnlijk in het RICK.
Bij grote belangstelling wordt het verplaatst naar een andere locatie in Weert.
Kaarten à €7,50 aan de kassa, maar het verdient aanbeveling vooraf te reserveren via  secretaris@vivaceweert.nl  of telefonisch via 0495 530176, of uiteraard via de koorleden.
Hier kunt u dan tevens uw gegevens achterlaten zodat we u op de hoogte kunnen houden van een eventuele verandering van locatie.
Verdere informatie vindt u op de site www.vivaceweert.nl en op Facebook.

Powered by Blog Grabber