Belangstelling voor houtsnijwerk?

De houtsnijclub UNICA “De Grens”is  een gezellige vereniging die iedere maandagavond van 18.30 tot 22 uur samenkomt om hout tebewerken. Dit doen ze in de Bernard Kemp hobby lokalen gelegen aan de Bosstraat…Belangstelling voor houtsnijwerk?

09-10-2017 14:11 – Ingezonden door Redactie

De houtsnijclub UNICA “De Grens”is  een gezellige vereniging die iedere maandagavond van 18.30 tot 22 uur samenkomt om hout tebewerken. Dit doen ze in de Bernard Kemp hobby lokalen gelegen aan de Bosstraat 28 te Hamont-Achel. Alle leden ontwerpen op een eigen artistieke wijze en vrijheid.  Dit resulteert dan in een uniek kunstwerk. Het hele gebeuren verloopt op een rustige en sfeervolle wijze waar men elkaar ondersteuning verleent indien nodig. Eén maal per jaar nemen we deel aan een expositie om onze kunstwerken te tonen. Indien je belangstelling hebt kunt je op maandagavond altijd binnen lopen in Hamont-Achel waar je van harte welkom bent. Je kunt ook bellen naar 0031 – 495 493805 of mailen naar Unicadegrens@outlook.com

Powered by Blog Grabber