Benefietavond Kom op Tegen Kanker Hamont-Achel

Wie zin heeft in een gezellig avondje uit met tal van optredens én tegelijkertijd het goede doel wil steunen, is op vrijdag 9 maart van harte welkom in het Michielshof te Achel. Er wordt namelijk een benefietavond…Benefietavond Kom op Tegen Kanker Hamont-Achel

30-01-2018 09:44 – Ingezonden door Redactie

Wie zin heeft in een gezellig avondje uit met tal van optredens én tegelijkertijd het goede doel wil steunen, is op vrijdag 9 maart van harte welkom in het Michielshof te Achel. Er wordt namelijk een benefietavond georganiseerd ten voordele van Kom op Tegen Kanker Hamont-Achel. Initiatiefnemer van dit evenement is de familie Freier uit Hamont. In september vorig jaar overleed Ann Vranken, vrouw van Jean Freier en mama van Danielle, Axel en Wim, na een lange strijd tegen kanker.

“Na het overlijden van mama speelde het idee om iets te doen voor de lokale afdeling van Kom op Tegen,” vertelt Wim. “Zo lanceerde mijn broer Axel het idee om een benefietavond te organiseren. Mijn vader heeft altijd in verschillende bands gespeeld, zoals Wawewowwe en ook Axel speelt al bijna zijn hele leven lang klassieke piano. Muziek mocht dan ook zeker niet ontbreken op deze avond en daarom hebben we een leuk programma opgesteld.”

De deuren van het Michielshof gaan open vanaf 19 uur. Er wordt gestart met een klassiek optreden met strijkkwintet, uiteraard met medewerking van Axel zelf. Vervolgens is er een optreden van het akoestisch zangduo Fragile, bestaande uit Jean Freier en Kristel Vermaerke. Zij brengen heerlijke loungemuziek om bij weg te dromen. De band J-Plug zal daarna het publiek laten swingen. En voor deze gelegenheid heeft de band Gentle & the Men een kleine reünie georganiseerd en ook zij zullen een optreden verzorgen tijdens deze avond. En tijdens de gezellige afterparty gaan de beentjes zeker nog van de vloer komen. Natuurlijk zal een hapje en een drankje niet ontbreken! “Als de avond een succes wordt, hebben we zeker de ambitie om er een jaarlijks evenement van te maken,” vertelt Wim.

De familie Freier organiseert deze avond in samenwerking met verschillende werkgroepen uit de regio. Maar ze hopen ook op de medewerking van verschillende sponsoren. Wie zijn of haar steentje wil bijdragen kan altijd contact opnemen met de familie via wim_freier@hotmail.com Er wordt natuurlijk gehoopt dat deze benefietavond heel wat opbrengt zodat ze een flinke schenking kunnen doen aan Kom op Tegen Kanker. De organisatie hoopt dan ook veel mensen te verwelkomen in het Michielshof op 9 maart. Kaartjes kosten €8 in voorverkoop, €10 aan de kassa op de avond zelf. Kaartjes zijn rechtstreeks te bestellen via  komoptegenkanker.concert@gmail.com, Uitpunt Hamont-achel en via tel. 0032 11/648581. Kun je niet aanwezig zijn en wil je dit initiatief toch steunen?
Giften kunt u storten op rekening: BE69 7310 4409 6878 met mededeling naam + gift benefiet KOTK.

Powered by Blog Grabber