Bergrunners actief in Eindhovense marathon

Afgelopen zaterdagavond stonden vijf bergrunners aan de start voor de 10 kilometer in Eindhoven. De loopsters hadden al een tijdje niet meer deelgenomen aan wedstrijden maar nu was de tijd rijp voor een…Bergrunners actief in Eindhovense marathon

13-10-2017 11:28 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdagavond stonden vijf bergrunners aan de start voor de 10 kilometer in Eindhoven. De loopsters hadden al een tijdje niet meer deelgenomen aan wedstrijden maar nu was de tijd rijp voor een uitdaging. Aan de start was het nog een beetje koud maar tijdens de loop bleek het weer perfect te zijn en al snel kwamen de eerste zweetdruppels. Het was een mooi parcours, startend midden in het centrum en voor een deel de lichtjesroute volgend werd een rondje Herdgang gemaakt. Het trainingscomplex van PSV in een mooie bosrijke omgeving. Dat de weg terug dezelfde was mocht de pret niet drukken, de lampjes van de lichtjesroute zorgde voor afleiding. Voldaan passeerde de loopsters de finish. Ze kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige avond.

Enkele Bergrunners waagden zich aan de halve marathon op zondag. De weergoden waren deze dag de lopers beter gezind dan de dag te voren. Annemie v Seggelen liep weer een  halve marathon sinds lange tijd. De gelopen tijd was echter zeer dicht bij haar normale niveau wat aangaf dat de vorm weer langzaam terug keert. Ook Johan van Vlierden liep sinds lange tijd weer deze afstand en toonde zich na afloop dik tevreden met zijn behaalde tijd. Bij de Bergrunners kunnen hardlopers, actief wandelen en Nordic Walking zich aansluiten in de verschillende groepen voor info zie de website: www.bergrunners-budel.nl
 
Foto Annemie en Johan na de halve marathon.

Powered by Blog Grabber