Bob’s Adventure Store viert 20 jarig jubileum

Wie op zoek is naar de perfecte wandeluitrusting, alle benodigdheden voor een kampeertrip of misschien wel een tropenreis moet zeker eens langskomen bij Bob’s Adventure Store in Weert. Daar hebben ze alles…Bob’s Adventure Store viert 20 jarig jubileum

17-07-2017 14:28 – Ingezonden door Redactie

Wie op zoek is naar de perfecte wandeluitrusting, alle benodigdheden voor een kampeertrip of misschien wel een tropenreis moet zeker eens langskomen bij Bob’s Adventure Store in Weert. Daar hebben ze alles in huis om je trip succesvol te starten. Bovendien kan je er rekenen op de expertise van het ervaren team. En in de maand juli doe je nog eens extra voordeel want Bob’s Adventure Store viert de hele maand, samen met alle klanten, zijn 20ste verjaardag!

Eigenaar Bob Frantzen was al op jonge leeftijd gebeten door outdoor-activiteiten. “Ik ben opgegroeid in het bosrijke gebied van Sterksel. Samen met het hele gezin stonden lange wandeltochten vaak op de planning. En natuurlijk trok ik er ook regelmatig met de rugzak en de tent op uit!” aldus Bob. Het buiten zijn is hem dus met de paplepel ingegeven. Een sportopleiding met als specialisatie buitensporten en –activiteiten was een logische stap. “De opleiding bestond er grotendeels uit om wandeltochten en buitenactiviteiten te organiseren. Toen wist ik al dat ik hier iets mee wou doen als ik afstudeerde. In die periode deed ik ook regelmatig wintertochten. Samen met een goede vriend, een tent en een degelijke uitrusting trok ik dan door de bergen. Al snel bleek dat een goede uitrusting uitermate belangrijk is bij het maken van deze tochten.” Nadat Bob nog enkele jaren bij het korps mariniers heeft doorgebracht, waar hij ook voor veel fysieke uitdagingen stond, besloot hij om een eigen zaak te openen. Hij liep nog een tijdje stage om de kneepjes van het ondernemen onder de knie te krijgen en in juli 1997 opende hij zijn eigen zaak aan de Maaspoort in Weert. Bob’s Adventure Store werd meteen een begrip in de regio. Dankzij zijn eigen kennis en ervaringen met outdoor-activiteiten weet Bob precies welke uirusting zijn klanten nodig hebben. De winkel kende dan ook al snel een uitbreiding naar zo’n 250 m2. Doorheen de jaren heeft Bob’s Adventure Store zich steeds meer gespecialiseerd waardoor iedereen er nu terecht kan voor een complete uitrusting op maat. “Iedere tocht, iedere wandeling, iedere kampeertrip,… heeft nood aan een uitrusting op maat. We gaan in gesprek met de klanten, eventueel op afspraak, en stellen een volledige uitrusting op maat samen. Zo krijgen we bijvoorbeeld veel wandelaars over de vloer die de tocht naar Santiago de Compostella  aangaan.” Bob gaat verder: “Alle medewerkers  putten informatie uit hun eigen ervaringen en expertises. Daarbij hebben we allemaal passie voor outdoor-activiteiten en dat vertaalt zich naar de klanten.”

Jubileumacties
Bob’s Adventure Store laat zijn 20ste verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Want wie in de maand juli een aankoop doet kan meedoen aan een tombola waar mooie prijzen mee te winnen zijn zoals een rugzak, wandelschoenen, een cadeaubon van het Klimbos, tenten,… “De waarde van de prijzenpot heeft bijna het bedrag van €3000 bereikt. Er zitten dan ook echt enkele supermooie prijzen tussen.” De trekking is op 3 augustus en de uitslag zal bekend gemaakt worden via de website (www.bobsadventurestore.nl) , via de nieuwsbrief en via de Facebookpagina. En wie een paar schoenen van Hanwag koopt, krijgt er deze maand trouwens een gratis paar sokken t.w.v. €19,95 bij.

Bob’s Adventure Store onderscheidt zich ook door middel van het enorme aanbod. Wandelschoenen, sportsandalen, kleding voor iedere situatie, slaapmatten en –zakken, tenten, kampeerartikelen,… te veel om op te noemen! Dus loop zeker eens binnen aan de Maaspoort 6 in Weert. Of kijk op www.bobsadventurestore.nl of volg ze op Facebook. Trouwens, iedere laatste zondag van de maand is de winkel ook open tijdens de Koopzondag in Weert.

Op de foto vlnr: Anita, Bob, Robert, Marlies en Sven

Powered by Blog Grabber