Bourgondisch Cranendonck

SMG presenteert: Het Soeriks Muziek Gezelschap organiseert op zondag 9 juli Bourgondisch Cranendonck. Een evenement waarbij genieten voorop staat! In Soerendonk, op het prachtige terrein van kasteeltje…Bourgondisch Cranendonck

07-07-2017 12:01 – Ingezonden door Redactie

SMG presenteert: Het Soeriks Muziek Gezelschap organiseert op zondag 9 juli Bourgondisch Cranendonck. Een evenement waarbij genieten voorop staat! In Soerendonk, op het prachtige terrein van kasteeltje Cranendonck, zullen verschillende (jeugd)harmonieën uit de omgeving optreden. Tevens kun je genieten van lekkere drankjes en bourgondisch eten wat door verschillende kramen verkocht wordt. Er zullen onder andere vijf bierbrouwerijen uit de regio hun bieren presenteren. Daarnaast is er ook voor de wijnliefhebber genoeg keuze uit verschillende wijnen van over de hele wereld. Ook de kinderen kunnen zich deze middag goed vermaken op het springkussen en met schminken.
Op zondag 9 juli, zal het St.Jansgilde de middag om 12.00uur officieel openen op het terrein van kasteeltje Cranendonck. Het evenement duurt tot 19.00uur.
Voor meer informatie over de deelnemende harmonieën, brouwerijen en lokale ondernemers zie www.soeriksmuziekgezelschap.nl en de facebookpagina van Bourgondisch Cranendonck en het Soeriks Muziek Gezelschap.

Powered by Blog Grabber