Bouw van de carnavalshallen vordert gestaag

In Budel en in Soerendonk wordt hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe bouwhallen voor carnavalsverenigingen. Na het ruwe bouwwerk zitten ze nu in de fase dat de afwerking aangepakt wordt. De carnavalsvierders uit de regio doen dat werk grotendeels zelf, waarmee kostenbesparing gerealiseerd wordt….Bouw van de carnavalshallen vordert gestaag

03-10-2017 14:35 – Ingezonden door Redactie

In Budel en in Soerendonk wordt hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe bouwhallen voor carnavalsverenigingen. Na het ruwe bouwwerk zitten ze nu in de fase dat de afwerking aangepakt wordt. De carnavalsvierders uit de regio doen dat werk grotendeels zelf, waarmee kostenbesparing gerealiseerd wordt. Daarnaast is de stichting Bouwhallen Carnaval erg verheugd met de vele sponsoren die middels levering van materialen “in natura” ook een unieke bijdrage leveren aan dit project. Begin november zullen de hallen formeel geopend worden en kunnen de “knutselactiviteiten” voor de optochten van carnaval 2018 gestart worden.
De stichting heeft al een aantal aanmeldingen van groepen die in de hallen willen bouwen. Toch horen ze nog geluiden dat er nog meer groepen zijn die graag een plaats zouden willen reserveren en het idee hebben dat ze daarvoor te laat zijn. Dat is zeker niet het geval! Neem dus snel contact op met het secretariaat van de stichting via secretariaatsbcc@gmail.com. Ook andere vragen over dit project kunt u stellen via dit mail adres, of anders neem contact op met mensen van de overkoepelende carnavalsvereniging in uw dorp. Zij kunnen u verder helpen.

Powered by Blog Grabber