Brandweer rukt uit voor brand in Hamont

Op dinsdagochtend omstreeks 9.00 uur werden de brandweerdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Altaarhoeve in Hamont. Een auto, die onder een carport stond, had brand gevat. De brandweer van Budel was al eerste ter plaatse en begon meteen met blussen. Samen met de Belgische hulpdiensten werd…Brandweer rukt uit voor brand in Hamont

07-11-2017 17:02 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdagochtend omstreeks 9.00 uur werden de brandweerdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Altaarhoeve in Hamont. Een auto, die onder een carport stond, had brand gevat. De brandweer van Budel was al eerste ter plaatse en begon meteen met blussen. Samen met de Belgische hulpdiensten werd het vuur geblust en men kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. Waarschijnlijk is de oorzaak van de brand een technische fout aan de auto. Er raakte niemand gewond.

Powered by Blog Grabber