Budel kermis…volop gezelligheid bij De Bonte Os en Proost

Een gezellige kermis staat weer op het punt te beginnen. Zaterdag 26 augustus t/m woensdag 30 augustus is het in het café, op het terras en in de zaal van “De Bonte Os” vijf dagen volop gezelligheid.Budel kermis…volop gezelligheid bij De Bonte Os en Proost

24-08-2017 22:56 – Ingezonden door Redactie

Een gezellige kermis staat weer op het punt te beginnen. Zaterdag 26 augustus t/m woensdag 30 augustus is het in het café, op het terras en in de zaal van “De Bonte Os” vijf dagen volop gezelligheid.

Op zaterdagavond om 19 uur opent de kermis, met aansluitend een groot feest voor jong en oud bij “De Bonte Os” waar de topband ”Rembrandt” optreedt”. Een ervaren allround coverband met een unieke sound. De groep heeft een jeugdige en moderne uitstraling en bestaat uit zes personen. De perfecte band voor Budel kermis!

Zondag begint de kermis om 14 uur, na alle attracties te hebben gezien, zal deejay Hubert er een gezellige boel van maken in het café en op het terras. Vanaf 20 uur staat dan de topband ”Driven”, een echte aanrader, op het podium.
Ook dit jaar hebben we op de maandagavond weer de crazy piano show “ “Booming Pianos” staan. Een daverende pianoshow waarbij men allerlei verzoeknummers kan indienen. Zoals de voorbije jaren zorgen wij op dinsdagavond weer voor een grandioos optreden van een geweldige Nederlandse topzanger, dit jaar is dat niemand minder dan de enige echte Django Wagner. Hij is bekend van zijn hits: “Ik geniet zo van het leven”, “In ons café” (duet met Frans Duijts), “Mooie blauwe ogen”, “Zwarte haren, zwoele gitaren”. Het belooft een heerlijke meezingavond te worden. Woensdag sluit de feestband “Proost!” de kermis spetterend af. Deze energieke top- muzikanten zijn bij ieder optreden “100% in tha party mode”. Dit mag je zeker niet missen. De toegang bij de Bonte Os is alle dagen gratis.

In Proost is het vijf dagen non-stop partytime! Op zaterdag 26 augustus starten we met de Super Party Night, met deejay “Mauro Fuerte” die de zaak hélemaal op zijn kop zet met zijn Music Mix. Het feest gaat door tot 4 uur. Op zondag 27 augustus is Proost geopend vanaf 19 uur. Die dag staat in het thema van freestyle muziek. De line up bestaat uit Jason Quake, Woodpecker en als speciale guest deejay komt ”Mark with a K” uit de dancescene achter de mixer. Hij staat op alle grote festivals zoals: Pussy Lounge, Defqon en Decibel. Nu komt “Mark with a K” dus naar Budel om eens flink te gaan knallen. Op maandag hebben we als speciale guest deejay, ”Daani”, weten te strikken. Een van de populairste vrouwelijke freestyle acts in binnen- en buitenland. Ondersteund door Jay-D uit Maarheeze gaat ze er die maandag een dik feestje van maken. Voor de dinsdagavond hebben we kosten nog moeite gespaard om er voor te zorgen dat”JEBROER” op het podium van Proost zal staan. Hij is onder andere bekend van de hits: “Kind van de Duivel”, “Engeltje” en zijn nieuwste “Vaderland”’. Deejay Izzy trapt af en werkt die avond met “Jebroer” naar een climax om nooit te vergeten! Op woensdagavond 30 augustus, de laatste avond van Budel kermis, komen de ”Lampegastuh” naar Proost. Dat duo bestaat uit Jordy Graat en DJ Gerrit van de Costa uit Eindhoven. Samen met deejay Hardy zorgen zij voor een muzikale mix voor een compleet avondje uit. Partycentrum Proost ligt in het centrum van Budel en is alle kermisdagen geopend vanaf 21.30 uur (zondag 19.00 uur). Kijk voor meer informatie op www.proost.nu

Powered by Blog Grabber