Budel-Schoot huiskamer

Wendy’s knutselmiddag was weer erg leuk. Groot en klein hebben samen genoten, erg mooi om te zien. Iedereen ging trots naar huis met een mooi versierd huisje beplakt met folie. Ook had Wendy nog een verrassing…Budel-Schoot huiskamer

23-07-2017 13:34 – Ingezonden door Redactie

Wendy’s knutselmiddag was weer erg leuk. Groot en klein hebben samen genoten, erg mooi om te zien. Iedereen ging trots naar huis met een mooi versierd huisje beplakt met folie. Ook had Wendy nog een verrassing voor iedereen.  Ze had voor alle kindjes en de gastvrouwen Margriet en Maria een dienblad gemaakt. Dit blad had zij beplakt met mozaïek steentjes, geweldig! Bedankt Wendy! Dit was de laatste knutselmiddag voor de vakantie. In september wordt de knutseldraad weer opgepakt. De Huiskamer is de gehele vakantie periode gewoon open en ook de brunches en eetavonden gaan gewoon door.
Ook alle andere activiteiten in de Huiskamer gaan gewoon door. U kunt zich nog aanmelden voor de maandelijkse eetavond op 28 juli om 17.30 uur. Deze wordt verzorgd door Chinees restaurant Mei King uit Budel. De kosten zijn 12.50 euro excl consumpties.
Iedereen is van harte welkom! De Huiskamer is ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0031 6 13877545.

Powered by Blog Grabber