Buurtrestaurant Buurteluur

Gezellig keuvelen terwijl je een lekkere, vers bereide maaltijd achter de kiezen slaat voor een budgetvriendelijke prijs? Dan moet je bij buurtrestaurant Buurteluur zijn. Met dit nieuwe initiatief van…Buurtrestaurant Buurteluur

15-09-2017 14:16 – Ingezonden door Redactie

Gezellig keuvelen terwijl je een lekkere, vers bereide maaltijd achter de kiezen slaat voor een budgetvriendelijke prijs? Dan moet je bij buurtrestaurant Buurteluur zijn. Met dit nieuwe initiatief van stad Hamont-Achel schuif je twee keer per maand samen met je buurt de benen onder tafel en geniet je voor slechts 9 euro van een bord soep, een hoofdgerecht en een dessert. Het doel? Mensen elkaar leren kennen, ze dichter bij elkaar brengen en zo ontmoetingskansen creëren voor alle Hamont-Achelaren.

OCMW-voorzitter Serge Vander Linden: “Met de opstart van Buurteluur willen we de samenhorigheid in de buurt versterken en eenzaamheid bij ouderen een halt toeroepen. Iedereen is welkom. Breng dus gerust je buren, kameraden of familieleden mee.” Buurteluur wordt twee keer per maand georganiseerd. Elke tweede donderdag van de maand in de parochiezaal van Hamont-Lo (Leeuwerikstraat 6) en elke vierde donderdag van de maand in de parochiezaal van Achel-Statie (Sint-Odilialaan 58). Het buurtrestaurant vindt ’s middags plaats. De deuren openen om 11.45 uur, het eetmoment start om 12.00 uur en het einde is voorzien rond 14.00 uur. De aftrap van Buurteluur in Hamont vindt plaats op 12 oktober, terwijl er op 26 oktober gezellig wordt getafeld in Achel. Wil jij er graag bij zijn tijdens de eerste Buurteluur? Reserveer dan alvast een plaatsje via de aankoop van een voorverkoopkaart. Deze vind je vanaf 2 oktober tot de maandag voor het buurtrestaurant bij Dienstencentrum De Kring Hamont en Achel, Parochiezaal Hamont-Lo, Stadhuis en OCMW Hamont-Achel, Tijdens de buurtrestaurants , UiTpunt Hamont en Achel en bij WZC Aan de Beverdijk. Meer info op www.hamont-achel.be/buurteluur

Powered by Blog Grabber