Carnavalsgevuul van Buul

Het carnavalsgevuul in Buul begint al te leven. Je merkt het aan de berichten die her en der op Facebook verschijnen, aan de berichten in de media, maar ook weer hier en daar in het straatbeeld. Bij het Sportcomplex wordt hard gewerkt aan de realisatie van de grote bouwhal waar verenigingen terecht kunnen…Carnavalsgevuul van Buul

19-10-2017 13:50 – Ingezonden door Redactie

Het carnavalsgevuul in Buul begint al te leven. Je merkt het aan de berichten die her en der op Facebook verschijnen, aan de berichten in de media, maar ook weer hier en daar in het straatbeeld. Bij het Sportcomplex wordt hard gewerkt aan de realisatie van de grote bouwhal waar verenigingen terecht kunnen om hun optochtcreaties te maken. Achter de schermen wordt hard gewerkt, vergaderd, gerepeteerd en nog heel veel meer. Kortom; velen uit Budel en omgeving zijn weer druk in de weer met het feest der feesten dat binnenkort weer gaat losbarsten met Ut Get Beginne als grote start op de elfde van de elfde in het centrum van Budel. Tijd dus ook om te checken of je al lid bent van CV De Buulder Buk, om straks verzekerd te zijn van kaartjes voor de zittingen. Tijd om alvast na te denken over een creatie in de jeugdoptocht of de grote optocht van Budel. Tijd om alvast creatief na te denken over een spetterende outfit. Maar ook tijd om eens na te denken of je mogelijk achter de schermen niet iets meer zou willen betekenen voor carnaval in Budel. Er zijn binnen de vereniging diverse commissies en werkgroepen actief die naast het bestuur allerlei zaken organiseren en regelen. Hierbij is verse instroom altijd van harte welkom. Kijk eens op de website of op Facebook, of meld je aan. Dat kan heel gemakkelijk via de website of mail naar info@buulderbuk.nl. En als je toch online bent en je bent toevallig lid van de Rabobank, denk dan aan je stem voor ons bij de actie Samen Sterker van de Rabobank.

Powered by Blog Grabber