CC De Adelberg viert 50 jaar carrière Marjan Berger

Marjan Berger is een artieste pur sang. Ze is geboren in Helmond (Nederland) en geen onbekende in de Nederlandse, Belgische en Duitse showwereld.  Met haar indrukwekkende stem betovert ze al 50 jaar een…CC De Adelberg viert 50 jaar carrière Marjan Berger

22-09-2017 11:22 – Ingezonden door Redactie

Marjan Berger is een artieste pur sang. Ze is geboren in Helmond (Nederland) en geen onbekende in de Nederlandse, Belgische en Duitse showwereld.  Met haar indrukwekkende stem betovert ze al 50 jaar een divers publiek. Ondertussen woont Marjan al 40 jaar in Lommel. De apotheose van Marjans lange carrière wordt een onderscheiding van een leven vol muziek tijdens een bijzonder concert in De Adelberg. Het wordt een namiddag om u tegen te zeggen, vol verrassende artiesten en prominente mensen, met als kers op de taart de uitreiking van de unieke cd 50 jaar Marjan Berger! Een deel van de opbrengsten van dit concert wordt door Marjan Berger geschonken aan Akindo vzw Lommel.

Het optreden van Marjan Berger gaat door op zondag 24 september om 15 uur in CC De Adelberg te Lommel. Tickets en info: www.ccdeadelberg.be

Powered by Blog Grabber