CDA Cranendonck presenteert top verkiezingslijst. Gewoon Doen!

Maandagavond 13 november werd in De Borgh, tijdens een goed bezochte Algemene Ledenvergadering van het CDA Cranendonck,  de top 10 van de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 gepresenteerd…CDA Cranendonck presenteert top verkiezingslijst. Gewoon Doen!

17-11-2017 09:36 – Ingezonden door Redactie

Maandagavond 13 november werd in De Borgh, tijdens een goed bezochte Algemene Ledenvergadering van het CDA Cranendonck,  de top 10 van de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 gepresenteerd en vastgesteld.
De verjonging/ vernieuwing die bij de vorige verkiezingen werd ingezet, zet CDA Cranendonck ook in 2018 verder door. Zij zijn er in geslaagd een goede mix van ervaring en jeugdig talent bij elkaar te brengen.
Lijsttrekker is huidig CDA wethouder Frans Kuppens uit Budel. Frans heeft de afgelopen jaren als wethouder een aantal grote projecten getrokken op een actieve en zorgvuldige manier. Ook is onder zijn aanvoering op financieel gebied een flinke verbetering doorgevoerd. Frans is wederom kandidaat- wethouder. Op twee huidig fractievoorzitter Janneke van Happen uit Soerendonk. Met Janneke heeft het CDA zowel jeugdigheid als een dosis ervaring in huis. Gevolgd door Frank van Leeuwen uit Budel-Schoot. Frank rondt binnenkort zijn studie bestuurskunde af en is voor CDA Cranendonck een groot en jeugdig talent. Carina Gimblett uit Maarheeze is onlangs benoemd als fractievertegenwoordiger van CDA Cranendonck en sinds kort politiek actief. Zij staat op plek vier. Op plek vijf een nieuwkomer met veel bestuurlijke ervaring: Hans Teklenburg uit Budel. Gevolgd door Eric Peeters uit Budel-Schoot. Eric heeft ervaring als fractievertegenwoordiger en zou graag de stap naar de gemeenteraad maken.
Deze leden zullen de komende periode uitgebreider worden voorgesteld.
De top 10 van de kieslijst ziet er als volgt uit: 1. Frans Kuppens, 2. Janneke van Happen, 3. Frank van Leeuwen, 4. Carina Gimblett, 5. Hans Teklenburg, 6. Eric Peeters, 7. Pierre van Cranenbroek, 8. Andre Heesterbeek, 9. Barry Lenders en 10. Noud van Leeuwen.
Met deze gevarieerde lijst zet het CDA Cranendonck in op het blijven geven van nieuwe impulsen aan de gemeentelijke politiek voor de komende periode.

Powered by Blog Grabber