CDA Weet Wat Er Speelt bij Agrariërs

Op donderdag 31 augustus organiseert CDA Cranendonck een bijeenkomst voor ondernemers uit de agrarische sector. Het CDA hoort graag wat er speelt bij deze groep Cranendonckers. Waar maakt u zich als Cranendonckse…CDA Weet Wat Er Speelt bij Agrariërs

24-07-2017 14:42 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 31 augustus organiseert CDA Cranendonck een bijeenkomst voor ondernemers uit de agrarische sector. Het CDA hoort graag wat er speelt bij deze groep Cranendonckers. Waar maakt u zich als Cranendonckse agrariër zorgen over, wat gaat goed en moet vooral behouden blijven en waar zou CDA Cranendonck zich extra voor mogen inzetten? Om 20.00u staat in de huiskamer van Gemeenschapshuis Den Donck in Soerendonk de koffie met wat lekkers voor u klaar.
In elk geval staan deze avond de vrijkomende agrarische bedrijfslocaties en –gebouwen op de agenda. Landelijk en ook in Cranendonck komen steeds meer bedrijfsgebouwen van agrariërs leeg te staan. “We kijken graag naar mogelijkheden om hier goede alternatieven voor te vinden. Ook ideeën over doorontwikkeling van Ruimte voor Ruimte- kavels zijn welkom. Evenals inbreng voor de actualisatie van het bestemmingsplan buitengebied: wat zou u daarin geregeld willen zien? Daarnaast bespreken we de behoeften van de agrariër als ondernemer: welke kant wilt u op met uw bedrijf en wat hebt u daar voor nodig? Allemaal actuele en heel belangrijke onderwerpen en vragen die onze agrariërs dagelijks bezighouden. ”, aldus fractieondersteuner Pierre van Cranenbroek.
CDA Cranendonck startte de gespreksreeks “CDA Cranendonck; Weten Wat Er Speelt” waarbij ze actief in gesprek gaan met verschillende (groepen) Cranendonckers, verenigingen, bedrijven. “Zo weten we wat er speelt en waar we ons de komende tijd op moeten richten. Ieders geluid is van belang. Zie je ergens kansen, maak je je zorgen, moet iets vooral niet vergeten worden? Kaart het bij ons aan zodat we weten wat er speelt! Nodig CDA Cranendonck uit en ontvang een leuke attentie”, vervolgt hij.
Aanmelden en uitnodigen kan via de Facebook-pagina van CDA Cranendonck, bestuursvoorzitter Harrie Gerlings h.gerlings@planet.nl , 0031 6-22398461 of via een van de andere fractieleden.

Powered by Blog Grabber