Chinese lunch in ’t Buuls zitje groot succes

Afgelopen week was er een chinese lunch in de nieuwe locatie van de Budelse Huiskamer. Jacqueline had 8 verschillende gerechtjes gemaakt waardoor haar nieuwe keuken al weer bijna te klein was. Voor maar…Chinese lunch in ’t Buuls zitje groot succes

27-09-2017 10:45 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week was er een chinese lunch in de nieuwe locatie van de Budelse Huiskamer. Jacqueline had 8 verschillende gerechtjes gemaakt waardoor haar nieuwe keuken al weer bijna te klein was. Voor maar 6 euro kon men echt uitgebreid eten. Een grote tafel vol tevreden mensen en een activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is. Er zijn al nieuwe plannen voor de eetactiviteit in november. Ook de andere activiteiten zoals schilder-, kaart- en borduur/brei – of knutselmiddag worden goed bezocht. Deze week worden er tijdens de knutselmiddag , op woensdagmiddag hoedjes gemaakt van fietsbanden en zullen leerlingen van de basisschool komen knutselen die zich hebben opgegeven via het boekje Sjors Creatief dat op alle scholen is verspreid. Ben je ook nieuwsgierig hoe de nieuwe locatie is en heb je zin in een praatje of een kopje koffie dan kun je gewoon binnenlopen, ook tijdens activiteiten. De openingstijden zijn ongewijzigd en kun je ook vinden op de Facebookpagina van ’t Buuls Zitje. Voor meer info kun je ook mailen naar buulszitje@gmail.com of bellen naar 0031 610227398.

Powered by Blog Grabber