Concert Accordeonorkest Nemaldo

Nemaldo geeft op zaterdagavond 28 oktober een concert in Theaterzaal De Cantine. De dirigente van Nemaldo, Madelon van Sint Annaland, bracht een bezoekje aan de theaterzaal De Cantine in Budel Dorplein….Concert Accordeonorkest Nemaldo

16-10-2017 12:09 – Ingezonden door Redactie

Nemaldo geeft op zaterdagavond 28 oktober een concert in Theaterzaal De Cantine. De dirigente van Nemaldo, Madelon van Sint Annaland, bracht een bezoekje aan de theaterzaal De Cantine in Budel Dorplein. Bij de eerste binnenkomst werd ze meteen verliefd op deze mooie zaal die toen nog midden in een verbouwing zat. Meteen had ze het idee om er met accordeonorkest Nemaldo een concert te geven. Dit gaat op zaterdag 28 oktober plaatsvinden. Ze zijn heel druk aan het oefenen om de laatste puntjes op de i te zetten. Tijdens dit concert is er een gastoptreden van accordeonorkest Spelo uit Ospel en van een accordeon kwintet Kwintissimo. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden. De voorverkoop van de kaarten gaat vanaf 13 oktober van start. De kaarten kosten € 2,00 per stuk. Als u alvast kaarten wilt reserveren, dan kan dit via m.sintannaland1@gmail.com  of via telefoonnummer 0031 648671179. ?

Powered by Blog Grabber