Concert ‘Klanken voor Kenia’

Amakuriki, solidariteitskoor uit Bree, zal op zaterdag 21 oktober haar jaarlijkse concert geven. Onder leiding van dirigente Lilit Sati wordt een uitgebreid repertoire aan Afrikaanse, Nederlandse, Engelse,…Concert ‘Klanken voor Kenia’

16-10-2017 13:36 – Ingezonden door Redactie

Amakuriki, solidariteitskoor uit Bree, zal op zaterdag 21 oktober haar jaarlijkse concert geven. Onder leiding van dirigente Lilit Sati wordt een uitgebreid repertoire aan Afrikaanse, Nederlandse, Engelse, en Portugese liedjes gezongen worden.

Deze editie zal in het teken staan van kinderen, want de opbrengst van het concert gaat naar Rainbow4Kids. Deze non-profit organisatie zamelt op allerlei manieren geld bij elkaar om kinderen in Ukunda (Kenia) mogelijkheden te bieden om onderwijs te volgen waardoor hun kans op een betere toekomst groter wordt. Tijdens het concert zal verder uitleg geven worden over dit project door een medewerker van Rainbow4Kids. Dat is ook de reden waarom kinderkoor de Hamonter Vlindertjes, ook o.l.v. Lilit Satie, is uitgenodigd om mee te zingen voor ‘Klanken voor Kenia’. Zij zullen hun eigen liedjes laten horen, maar beide koren zingen gezamenlijk een paar toepasselijke liedjes voor de kinderen in Kenia. Tijdens het concert zullen muzikanten met piano, viool en slagwerk de koren begeleiden met muziek. Dit concert gaat door in zaal Jan van Abroek (Kerkstraat 8 in Beek). De zaal gaat open om 19 uur en het concert start om 19.30 uur. De inkom bedraagt €7 in voorverkoop via tel. 0032 484995755 of via amakuriki@gmail.com Tickets aan de kassa kosten €9.

Powered by Blog Grabber