Cranendonck Actief! presenteert 15 speerpunten en 22 kandidaten

Cranendonck Actief! heeft haar verkiezingsprogramma vastgesteld. Het is een compact programma geworden met 15 speerpunten. Het heet: “Samen Verder”. Dat geeft precies aan wat Cranendonck Actief! wil. Ons…Cranendonck Actief! presenteert 15 speerpunten en 22 kandidaten

30-01-2018 09:43 – Ingezonden door Redactie

Cranendonck Actief! heeft haar verkiezingsprogramma vastgesteld. Het is een compact programma geworden met 15 speerpunten. Het heet: “Samen Verder”. Dat geeft precies aan wat Cranendonck Actief! wil. Ons eerste en voornaamste punt is dat wij een gemeente willen die nog meer van en voor de inwoners is. Wij willen samen met inwoners, organisaties, bedrijven, verenigingen verder bouwen aan onze gemeente. Er zijn de afgelopen jaren veel zaken aangepakt, samen met inwoners. ‘Onze School’ in Maarheeze, de bouwhallen voor carnavalsverenigingen en ‘samen mee naar de A2’ zijn mooie voorbeelden hiervan. Geef betrokken inwoners nog meer de ruimte. De gemeente ondersteunt. Wij kijken uit naar meer van dit soort projecten!

De 22 kandidaten op onze lijst (9 vrouwen, 13 mannen), afkomstig uit alle kernen, allemaal actief in het maatschappelijk leven en betrokken bij wat er gebeurt in Cranendonck, ondersteunen onze speerpunten. Alle 22 willen zich de komende vier jaar inzetten om, samen met u, de ambities van het verkiezingsprogramma te realiseren.

Onze lijst wordt aangevoerd door Karel Boonen (Maarheeze), de huidige fractievoorzitter. Karel heeft ruimschoots ervaring met het werken binnen de gemeentelijke overheid (o.a. als gemeentesecretaris). Naast lijsttrekker is Karel ook een van onze kandidaat wethouders. Op plaats 2 staat David Morgan (Soerendonk). Hij is op dit moment al raadslid. Plaats 3 wordt ingevuld door onze huidige wethouder Jan van Tulden (Budel). Ook Jan heeft zeer veel ervaring met het werken binnen de gemeentelijke overheid. Ook Jan is kandidaat wethouder. Koen van Laarhoven (Budel) staat op plaats 4 en heeft eveneens ervaring als raadslid. Dit geldt ook voor Erica de Graaf-van Alphen (5, Budel-Dorplein) en Roberta Bergmans-Lemmers (6, Budel-Schoot) Op plaats 7 staat de huidige fractievertegenwoordiger Jose Corporaal-Jonker (Budel). Jos van Velthoven (Maarheeze) is terug te vinden op plaats 8 en is nieuw op de lijst. Jos heeft veel ervaring binnen de lokale overheid. Op plaats 9 is Brenda Meusen–den Ouden (Gastel) terug te vinden en op plaats 10 huidig raadslid Andre Oud (Maarheeze)

De overige namen op onze kieslijst zijn Anne-Mieke de Sterke-Zevenhek (Budel-Schoot), Leon van de Burgt (Budel-Dorplein), Cindy Stienen (Maarheeze), Wim Cremers (Budel-Dorplein), Etienne Corporaal (Budel), Kitty Raats (Soerendonk), Yvonne Respen-van Tulden (Budel-Schoot), Paul Horst (Budel), William Schreuders (Budel), Markus Zappe (Budel), Anja Pieters (Budel) en Wim Smit (Budel).

Powered by Blog Grabber