Culturele Aanmoedigingsprijs

Wie wordt de opvolger van Martijn Claes, die in 2015 de Neerpeltse culturele Aanmoedigingsprijs won? Iedere Neerpeltenaar kan nog tot en met 3 september zijn of haar kandidaat voordragen.Culturele Aanmoedigingsprijs

28-08-2017 18:58 – Ingezonden door Redactie

Wie wordt de opvolger van Martijn Claes, die in 2015 de Neerpeltse culturele Aanmoedigingsprijs won? Iedere Neerpeltenaar kan nog tot en met 3 september zijn of haar kandidaat voordragen.

In december reikt het gemeentebestuur, samen met de cultuurraad, de Neerpeltse culturele Aanmoedigingsprijs uit. Met deze tweejaarlijkse prijs wordt een aanstormend cultureel talent in de schijnwerpers geplaatst en aangemoedigd om zijn activiteiten verder te ontplooien. Iedereen die in Neerpelt woont, van Neerpelt afkomstig is of lid is bij een Neerpeltse vereniging, kan worden voorgedragen voor de Aanmoedigingsprijs. Ook Neerpeltse verenigingen komen in aanmerking. De voorgedragen persoon of vereniging moet actief zijn binnen het brede culturele domein. De winnaar zal in de voetsporen treden van ’t Klein Theater, Frederique Snoeks, Joke Emmers en Martijn Claes. Een kandidaat voordragen kan via www.neerpelt.be/aanmoedigingsprijs.

Powered by Blog Grabber