CV De Doorzetters uit Soerendonk winnen Gouden Rog

CV De Doorzetters uit Soerendonk won zondag de prestigieuze Gouden Rog, de hoofdprijs van de optocht in Weert. De titel van hun creatie was ‘Wa’n heerlijk Fisje’.  Nadat de groep van de Doorzetters eerst…CV De Doorzetters uit Soerendonk winnen Gouden Rog

15-02-2018 15:10 – Ingezonden door Redactie

CV De Doorzetters uit Soerendonk won zondag de prestigieuze Gouden Rog, de hoofdprijs van de optocht in Weert. De titel van hun creatie was ‘Wa’n heerlijk Fisje’.  Nadat de groep van de Doorzetters eerst in Weert goed feestvierde, werd dat bij De Bout In Soerendonk verdergezet. Daar werden de Doorzetters ontvangen door de Raad van Elf van de Roesdonkers.  De Doorzetters pakten dit jaar extra groot uit vanwege hun elfjarig bestaan.  Een andere grote carnavalsgroep uit Soerendonk, CV De Mafkezen, greep net naast de Gouden Rog. Ze werden derde met ‘Sokkerfèst’.

Powered by Blog Grabber