Dag van de Landbouw Neerpelt

Geen beter moment dan uw tractor te laten wijden dan op de Dag van de Landbouw, en liefst nog nadat ie van boven tot onder gewassen is. En zo zagen ze op zondag voormiddag net geen 100 landbouwvoertuigen…Dag van de Landbouw Neerpelt

23-09-2017 12:09 – Ingezonden door Marc Faes

Geen beter moment dan uw tractor te laten wijden dan op de Dag van de Landbouw, en liefst nog nadat ie van boven tot onder gewassen is. En zo zagen ze op zondag voormiddag net geen 100 landbouwvoertuigen aanschuiven aan de kerk van de Grote Heide, waar de pastoor de kwistig met de kwispel zwaaide naar een bonte mengeling van tractoren. Die trokken daarna in een lange colonne naar Boerderij De Lochtjens waar ’s middags de Dag van de Landbouw zou verder gezet worden. De vele bezoekers kregen er alvast een leerrijk parcours voorgeschoteld… Foto en tekst Marc Faes

Powered by Blog Grabber