Dag van de stroopmakers op Eynderhoof

Op zondag 17 september zal de 15 meter hoge schoorsteen van de authentieke stroopmakerij Heldens gaan roken en zal er weer stroop gemaakt worden vanuit een eigen recept. Dit alles in Openlucht Museum Eynderhoof….Dag van de stroopmakers op Eynderhoof

16-09-2017 14:28 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 17 september zal de 15 meter hoge schoorsteen van de authentieke stroopmakerij Heldens gaan roken en zal er weer stroop gemaakt worden vanuit een eigen recept. Dit alles in Openlucht Museum Eynderhoof.

Iedereen kan dan proeven van de overheerlijke Eynderstroop en de potjes zullen rijkelijk over de toonbank gaan. Dat zal ook wel het geval zijn voor de vlaai, de knapkoek en het brood, allemaal van eigen makelij. Daarnaast zijn de overige oude ambachten in bedrijf, o.a. houtbewerkers. De muziek is die dag van Ari-Jana
Meer informatie over het museum is te vinden op www.eynderhoof.nl.  Het museum is geopend van 13 tot 17 uur

Powered by Blog Grabber