Dancing Diamonds 11 jarig jubileum!

Afgelopen weekend was weer een druk weekend voor de danseressen van de Dancing Diamonds. Dit jaar bestaan zij 11 jaar! Ieder jaar maken zij weer een schitterende Garde- en Show dans. Ook stonden zij dit…Dancing Diamonds 11 jarig jubileum!

11-02-2018 15:15 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen weekend was weer een druk weekend voor de danseressen van de Dancing Diamonds. Dit jaar bestaan zij 11 jaar! Ieder jaar maken zij weer een schitterende Garde- en Show dans. Ook stonden zij dit jaar voor het 11de jaar op de bonte avond bij De Heiknuuters in Budel-Dorplein. Onverwachts, maar enorm trots zijn zij, dat ze hier de Vergulde Knuuter 2018 in ontvangst hebben mogen nemen! Ook zijn we enorm trots op al onze danseresjes, die ieder optreden weer een geweldige dans neerzetten!! Dit jaar in het bijzonder Neeltje Horst, zij is al vanaf het begin bij de Dancing Diamonds, en danst dit jaar voor de 11e keer mee! Wij willen al onze danseressen, oud leden en ouders bedanken die in de afgelopen jaren voor ons hebben klaar gestaan! Maar ook de Heiknuuters uit Budel-Dorplein willen wij bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Op naar de volgende jaren!

Mocht jij nog deel willen uit maken van deze gezellige groep meiden. Zij beginnen in maart weer met nieuwe dansen voor het volgende carnavals seizoen. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar, dan mag je gerust een keer komen kijken tijdens onze training. Wij dansen op dinsdag tussen 18.30 en 19.30 uur in De Schakel in Budel-Dorplein. Graag van te voren even laten weten als je wil komen kijken, aangezien wij nog een paar weekjes vakantie nemen. Voor meer informatie kun je bellen met Wendy Fiedler: 0031 6-12648893 of mailen met dvdancingdiamonds@hotmail.com

Powered by Blog Grabber