De Boogurt opent schoolbibliotheek

Woensdag 4 oktober was een speciale dag voor Basisschool De Boogurt. Deze ochtend werd namelijk, naast de Kinderboekenweek, ook de schoolbibliotheek geopend!De Boogurt opent schoolbibliotheek

16-10-2017 13:32 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 4 oktober was een speciale dag voor Basisschool De Boogurt. Deze ochtend werd namelijk, naast de Kinderboekenweek, ook de schoolbibliotheek geopend!
Passend bij het thema ‘gruwelijk eng’ van de Kinderboekenweek, dansten de kinderen op het gelijknamige nummer. Hennie de heks was haar toverboek kwijt! Gelukkig hadden de kleuters haar toverboek gevonden…jawel hoor, in onze eigen schoolbibliotheek! Vervolgens werd de schoolbibliotheek geopend. Met een gouden schaar werd het lintje doorgeknipt, en met een feestelijke confetti-knal als gevolg, was de schoolbibliotheek en de Kinderboekenweek officieel geopend. De Kinderboekenweek duurt nog tot en met 15 oktober.

Powered by Blog Grabber