De Rode Draad

De Rode Draad is een plek waar inwoners uit Cranendonck elkaar in een laagdrempelige sfeer ontmoeten. Bij De Rode Draad ben je welkom voor een kop koffie, een praatje of om samen activiteiten te ondernemen….De Rode Draad

01-07-2017 11:20 – Ingezonden door Redactie

De Rode Draad is een plek waar inwoners uit Cranendonck elkaar in een laagdrempelige sfeer ontmoeten. Bij De Rode Draad ben je welkom voor een kop koffie, een praatje of om samen activiteiten te ondernemen. Er is van alles te doen. Spelletjes spelen, creatieve activiteiten, een praatgroep, wandelen, koken en samen eten tegen een kleine vergoeding. Bezoekers hebben alle ruimte om zelf met ideeën voor activiteiten te komen. Als jij dat wilt wordt er samen bekeken hoe je vanuit De Rode Draad kunt doorstromen naar andere activiteiten op andere plekken in Cranendonck. De Rode Draad is gelegen in ‘ONze School’ aan de Stationsstraat 52 in Maarheeze en is geopend op maandag van 15 tot 19 uur en op vrijdag van 10 tot 14 uur. Meer info bij Kelsey Kluijtmans via tel. 0031 623161492 of via Kelsey.kluijtmans@ggze.nl of via Tjerkje van Ham via tel. 0031 6 83668168. De Rode Draad is een initiatief van GGzE De Boei.

Powered by Blog Grabber