De sappige Trappers fietsen naar Rome

De Sappige Trappers zijn zes sportievelingen die ten voordele van Assjette  vzw  hun grenzen willen gaan verleggen door gedurende 2 weken en aldus 14 ritten een goeie 2058 km op de fiets te gaan afleggen….De sappige Trappers fietsen naar Rome

30-06-2017 14:13 – Ingezonden door Redactie

De Sappige Trappers zijn zes sportievelingen die ten voordele van Assjette  vzw  hun grenzen willen gaan verleggen door gedurende 2 weken en aldus 14 ritten een goeie 2058 km op de fiets te gaan afleggen. Zij vertrekken op 2 juli en zullen op het Sint Pietersplein in Rome aankomen op 15 juli. De vzw Assjette begeleidt, ondersteunt en adviseert  personen met autisme en een normale begaafdheid tijdens hun overstap van school naar een reguliere job. Tijdens creatieve ateliers tracht men hun talenten en competenties te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het streefdoel van deze zes renners is om voor vzw Assjette € 25.000 bij elkaar te krijgen. Hiermee kan een extra professionele begeleider gedurende een  jaar halftijds het team versterken. De Sappige Trappers vertrekken op 2 juli, na eerst een plechtigheid om 09.00u, vervolgens om 09.30u bij het Boskapelleke in Sint-Huibrechts-Lille. Tijdens hun eerste rit worden ze nog tot het veerpont van Rotem begeleid door ’t Lils Peletonneke en ‘t  Liller Ladies Cycling Team. Iedereen is welkom om deze eerste rit mee te rijden. De gehele fietsrit kan gevolgd worden via facebook of instagram met de zoekterm ‘De Sappige Trappers’. Het Sappige Trappersteam bestaat uit Richard Van Renterghem, Jos Haex, Guido Coninckx, Luc Meynckens, Harry Peeters en Raf Van Helden.  Vijf jaar geleden legde dit zelfde team 2.357 km af in een rit naar Santiago de Compostella. Alsof het nog niet genoeg is nemen deze Sappige Trappers ook nog als opwarmertje deel aan een ploegentijdrit op zaterdag 1 juli in het Kristalpark van Lommel. Bedrijven, verenigingen en particulieren die hun actie wensen te steunen kunnen dit doen via SMS (stuur  ‘ Rome’ naar 4999), via overschrijving naar rekeningnummer BE 93-7333-7333-7367 onder vermelding van ‘Sponsoring Ansjette’ of via tel.nr 0468/461631(Sandra).

Powered by Blog Grabber