De Wereldwijzer wint Basis voor Beter

Ruim 250 basisschoolleerlingen streden om de felbegeerde Basis voor Beter trofee. Een jaarlijkse prijs van Rabobank Weerterland en Cranendonck voor de beste maatschappelijke videoclip. Basis voor Beter…De Wereldwijzer wint Basis voor Beter

18-07-2017 08:59 – Ingezonden door Redactie

Ruim 250 basisschoolleerlingen streden om de felbegeerde Basis voor Beter trofee. Een jaarlijkse prijs van Rabobank Weerterland en Cranendonck voor de beste maatschappelijke videoclip. Basis voor Beter is een project om jongeren bewust te maken van wat er om hen heen gebeurt. De opdracht die de groep 8 leerlingen van 9 Cranendonckse basisscholen kregen luidde: Maak met je klasgenoten een korte clip over een maatschappelijke thema dat jullie bezighoudt. Een origineel idee voor een betere wereld. Groep 8 van de Wereldwijzer had met het thema ‘verborgen armoede’ gewonnen! Proficiat!

Powered by Blog Grabber