Debuut single Dennis Eijkemans

Dennis Eijkemans uit Hamont-Achel nam deel aan het populaire tv-programma ‘The Band’ op VTM. Hij viel net af voor de liveshows maar bleef niet bij de pakken neerzitten. Tijdens zijn deelname werd hem meerdere…Debuut single Dennis Eijkemans

14-10-2017 11:21 – Ingezonden door Redactie

Dennis Eijkemans uit Hamont-Achel nam deel aan het populaire tv-programma ‘The Band’ op VTM. Hij viel net af voor de liveshows maar bleef niet bij de pakken neerzitten. Tijdens zijn deelname werd hem meerdere malen vermeld door de jury dat ze hem meer als solo artiest zagen, en dat advies nam hij ter harte. Dennis begon met het schrijven van liedjes, dook de studio in en nam zijn debuut single op getiteld: ‘Ik mis je om me heen’.
Het lied heeft hij volledig zelf geproduceerd en gaat over een relatie die stuk gaat, het verwerkingsproces en de pijn die het met zich meebrengt. Bij een goed nummer hoort natuurlijk ook een videoclip en deze is opgenomen in een concertzaal achter een vleugel piano. Een prachtige locatie waardoor het lied helemaal tot zijn recht komt in de video! Recent was Dennis nog live te zien tijdens het stadsevenement ‘Hamontisser’ te Hamont, waar hij het voorprogramma van niemand minder dan De Romeo’s verzorgde! Ook doet hij mee aan de Proost Dinner Shows in Budel. Surf naar www.youtube.com/watch?v=L1hzUMwvitk en bekijk er de videoclip!

Powered by Blog Grabber