Digitaal Café Hamont-Achel

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone, tablet of computer. Maar niet iedereen is er even snel mee weg. Sommigen weten niet hoe ze een app kunnen installeren op de smartphone, hoe de tablet werkt of hoe ze een e-book op een e-reader zetten. Klinkt dit je bekend in de oren? Kom dan eens langs…Digitaal Café Hamont-Achel

06-10-2017 10:50 – Ingezonden door Redactie

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone, tablet of computer. Maar niet iedereen is er even snel mee weg. Sommigen weten niet hoe ze een app kunnen installeren op de smartphone, hoe de tablet werkt of hoe ze een e-book op een e-reader zetten. Klinkt dit je bekend in de oren? Kom dan eens langs tijdens het digitaal café van bibliotheek Hamont-Achel. Het Digitaal Café is geen computerles, maar je krijgt er wel zo goed mogelijk antwoord op je vragen en dit tijdens een gezellige babbel en een drankje. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen ervaringen te delen. Het idee achter dit initiatief is immers dat gebruikers elkaar helpen en hun kennis met elkaar delen.

Voor het Digitaal Café breng je best je eigen (opgeladen) laptop, tablet of smartphone mee. Voor wie dat niet mogelijk is, zijn er ook computers en tablets voorzien. Het Digitaal Café gaat steeds door op zondag en wel op  8 oktober, 19 november, 17 december, 21 januari, 18 februari,  18 maart en op 15 april. Het Digitaal Café gaat steeds door in de bibliotheek van Hamont van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom, deelname is gratis.

Powered by Blog Grabber