Dj’s Glow in the Dark op LVO Weert en Citaverde

Op maandag 2 oktober werden de Philips van Horne, Het Kwadrant, het BRAVO! College Cranendonck én het Citaverde College verrast door het bekende DJ/producers duo GLOWINTHEDARK. Het duo gaf een uniek optreden…Dj’s Glow in the Dark op LVO Weert en Citaverde

07-10-2017 09:49 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 2 oktober werden de Philips van Horne, Het Kwadrant, het BRAVO! College Cranendonck én het Citaverde College verrast door het bekende DJ/producers duo GLOWINTHEDARK. Het duo gaf een uniek optreden ter promotie van het nieuwe album ‘Lituatie 2’. Het optreden vormt de start van weer een nieuw On Stage-jaar, waarin vmbo-leerlingen zich duurzaam voorbereiden op hun toekomst. Ze maken op unieke wijze kennis met de praktijk van vele beroepen en beroepsbeoefenaren.

Powered by Blog Grabber