Doe mee aan de Pool de France!

Op zaterdag 01 juli 2017 start in Dusseldorf de Tour de France 2017 en ook dit jaar organiseert HAC Weekblad in samenwerking met Drieman Events ‘Le Pool de France’. Al enkele jaren zijn de regels niet…Doe mee aan de Pool de France!

28-06-2017 14:39 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 01 juli 2017 start in Dusseldorf de Tour de France 2017 en ook dit jaar organiseert HAC Weekblad in samenwerking met Drieman Events ‘Le Pool de France’. Al enkele jaren zijn de regels niet gewijzigd en dat is ook tijdens de zesde editie van dit Tourspel niet het geval. Inschrijven is, dankzij alle adverteerders die stuk voor stuk prachtige prijzen geleverd hebben, weer gratis en super eenvoudig. Sinds dinsdag 27 juni 2017 kan iedereen zijn of haar Tourteam gaan vormgeven via de website www.hacweekblad.eu/Pool-de-France, maar ook op de reguliere website en in de app zal een link naar onze Pool de France-site staan! Inschrijven kan tot en met zaterdag 01 juli 2017 om 14.00 uur. We hopen ook dit jaar weer op het enthousiasme van alle wielerliefhebbers uit onze regio.

Hoe werkt het spel ook weer? Elke deelnemer bedenkt een originele teamnaam en kiest uit de lijst een team van 15 wielrenners en selecteert voor de zekerheid een tweetal reserverenners. De lijst met wielrenners start met alle renners die bij de 22 teams onder contract staan, maar zal elke dag worden ingekort. De komende week gaan alle teams namelijk bekend maken met welke negen renners ze aan de start zullen verschijnen in Düsseldorf. De gekozen renners kunnen elke dag punten verdienen voor je team. Ritwinst levert 20 punten op en de 10e plaats is goed voor 1 punt. Alle plekken hiertussen leveren respectievelijk 15, 11, 8, 6, 5, 4, 3 en 2 punten op. Aan het eind van de Tour de France worden hier nog bonuspunten aan toegevoegd voor de top-5 van het algemeen klassement en de top-3 van het berg- en sprintklassement.

Prijzenpakket
Ook dit jaar is het ons gelukt om een prachtig prijzenpakket te creëren met dank aan onze adverteerders. Twee hoofdprijzen springen toch wel in het oog. Een prachtige Trek 1.1 racefiets beschikbaar gesteld door Fietswereld Vlassak en een Specialized Pitch Comp 650b mountainbike beschikbaar gesteld door Wielershop Achel. Daarnaast zijn er nog tal van andere prachtige prijzen ter beschikking gesteld zoals één minuut gratis winkelen bij PLUS Dennis van Moorsel, twee LG Bluetooth speakers van Stevens Televisies, een BOSE Roommate van EP van der Kampen en vierdaagse busreis naar Parijs van Riks de Jong, echte Continental Fietsbanden van Toon’s Bikes, sportabonnementen van Fitlife Budel en Sportivo Budel en waardebonnen van Cyclewear.eu en Verspaandonk Mode. Oftewel, voor iedereen zit er weer een mooie prijs tussen dit jaar!

Powered by Blog Grabber