Doe mee met de 5e editie van Wejje gee ‘t!

Op zaterdag 10 maart 2018 zal de vijfde editie van Wejje gee ’t georganiseerd worden. Aan het einde van de avond zal blijken wie de ‘leukste quiz van Cranendonck’ gaat winnen en dus de opvolger wordt van…Doe mee met de 5e editie van Wejje gee ‘t!

20-11-2017 11:39 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 10 maart 2018 zal de vijfde editie van Wejje gee ’t georganiseerd worden. Aan het einde van de avond zal blijken wie de ‘leukste quiz van Cranendonck’ gaat winnen en dus de opvolger wordt van ’t vettige netje dat vorig jaar de eerste prijs wist te winnen. Worden jullie dit jaar het slimste quizteam van Cranendonck?

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang. De eerste vragen staan alweer in het quizboek en de verschillende categorieën van dit jaar zijn al uitgedacht. In samenspraak met Partycentrum Proost is de datum bepaalt op 10 maart 2018. De komende vier maanden kan de voorpret bij de verschillende teams alvast gaan starten. In vergelijking met vorige jaren is er eigenlijk maar één ding veranderd.

Wejje gee ’t is een stichting. Een stichting is niet gemaakt om winst te maken en vanaf de oprichting is besloten om een goed doel te steunen met deze quiz. De organisatie van Wejje gee ’t wil graag een bijdrage leveren aan iets moois in Cranendonck. In de afgelopen jaren is onze cheque steeds uitgekeerd aan de Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck. Op deze manier heeft onze quiz een steentje bijgedragen in de realisatie van twee bouwhallen in onze gemeente. Toch denken we dat iedere groep die aan onze quiz meedoet weleens heeft gedacht: ‘Wij zouden deze vereniging of deze stichting blij gemaakt hebben met deze cheque’. Vanaf dit jaar kan deze droom dan ook verwezenlijkt worden. Elke deelnemer van Wejje gee ’t kiest vooraf een vereniging of stichting en ja, dit mag ook je eigen vereniging of stichting zijn. Indien het team de quiz wint, zullen wij aan deze vereniging of stichting de hoofdprijs van 500 euro doneren. Natuurlijk krijgt het winnende team zelf nog altijd een BBQ-pakket en is er dit jaar ook een prijs voor de 2e en 3e plaats.

De inschrijving is inmiddels geopend en deelnemen kost nog altijd 30 euro per team. Om de quiz te kunnen volbrengen, is een team van ongeveer 12 personen nodig. De teams krijgen vijf uur de tijd om de quizvragen te beantwoorden (15.00 – 20.00 uur). Daarna gaat de organisatie de boeken nakijken en is er een feestavond in Partycentrum Proost. Hier wordt later op de avond de winnaar bekend gemaakt. Kortom, de organisatie van Wejje gee ’t heeft er weer zin in. We hebben nog maar één vraag: Doen jullie mee met Wejje gee ‘t?

Powered by Blog Grabber