“Dokter help, ik ben getikt”, van “De Budelse Comedie”

November is in aantocht en dan is het weer zover dat toneelvereniging “De Budelse Comedie” haar nieuwste najaarsproductie kan gaan presenteren. Onder regie van Piet Fransen zal worden opgevoerd: “Dokter…“Dokter help, ik ben getikt”, van “De Budelse Comedie”

28-10-2017 16:00 – Ingezonden door Redactie

November is in aantocht en dan is het weer zover dat toneelvereniging “De Budelse Comedie” haar nieuwste najaarsproductie kan gaan presenteren. Onder regie van Piet Fransen zal worden opgevoerd: “Dokter help, ik ben getikt”, een kluchtig blijspel in twee bedrijven, geschreven door Bernd Spehling.

De première hiervan vindt plaats op zaterdag 18 november en de overige voorstellingen staan gepland op zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 november in gemeenschapshuis “De Borgh” te Budel, aanvang telkens om 20.00 uur. Ook een matineevoorstelling staat op het speelprogramma en wel op zondag 26 november, de aanvang is dan om 14.00 uur. Gezien de titel van dit stuk mag u er zeker van uit gaan dat er op het toneel weer wat valt te beleven! Stelt u zich eens voor dat u met vijftig jaar het werken moe bent en via de huisarts geplaatst wordt in een privékliniek om laten vaststellen of werken nog mogelijk is of dat u voor altijd arbeidsongeschikt zal worden verklaard. In een omgeving met zowel andere cliënten als personeel zal dit zeker gepaard gaan met de nodige verwikkelingen die er zeker voor gaan zorgen dat er weer wat te lachen valt. Echt een aanrader om daar zeker getuige van te zijn! De voorverkoop van toegangskaarten (à 8 euro) gaat vanaf donderdag 26 oktober van start bij Boekhandel Bruna aan de Markt te Budel.

Verder wil de Budelse Comedie u er op attenderen dat, (buurt)verenigingen, carnavals – of vriendengroepen of bijv. personeelsverenigingen die vanaf circa 20 personen gezamenlijk deze voorstellingen willen bezoeken, kunnen rekenen op ’n fikse korting op de normale toegangsprijs!
Interesse? Informeer dan snel naar de mogelijkheden bij Math Roost tel. 0031 495- 492253 of per e-mail:
debudelsecomedie@lijbrandt.nl

Ook voor meer info omtrent dit leuke stuk kunt u terecht op onze website www.debudelsecomedie.nl. In een van de volgende edities van HAC Weekblad komen we graag wat uitvoeriger terug wat betreft inhoud e.d. van dit leuke toneelstuk, maar nu eerst alle aandacht voor de voorverkoop!

Powered by Blog Grabber