Dommelloop

NEERPELT – 2 gouden, één zilveren en één bronzen medaille, deze buit konden de leden van Sporting Atletiek Club Neerpelt alvast thuis houden na hun Dommelloop, de jaarlijkse veldloop doorheen het prachtige…Dommelloop

18-11-2017 11:48 – Ingezonden door Redactie

NEERPELT – 2 gouden, één zilveren en één bronzen medaille, deze buit konden de leden van Sporting Atletiek Club Neerpelt alvast thuis houden na hun Dommelloop, de jaarlijkse veldloop doorheen het prachtige maar o zo zware parkoers in het Dommelhof-bos. Om 12u15 mochten de jongste lopers de spits afbijten, toen nog onder een mooie blauwe hemel, maar een uur later gingen de hemelsluizen open, en werd het even ook héél donker in het bos. Lang duurde dat echter niet, maar vanaf toen was het wel écht veldlopen met een beslijkt parkoers. En waar geen slijk lag, mochten de atleten op en af de heuvels van het bos. Deze club, in atletiekmiddens beter bekend als SACN, bestaat al sinds 1978 en telt momenteel zo’n 350 leden.

Powered by Blog Grabber