Dommelpelt, Pelten of Pelt

Dommelpelt, Pelten of Pelt: dat is de naam die Neerpelt en Overpelt vanaf de fusie op 1 januari 2019 samen zullen dragen. Een volksjury van 36 personen selecteerde uit 206 unieke inzendingen deze drie…Dommelpelt, Pelten of Pelt

09-10-2017 14:33 – Ingezonden door Redactie

Dommelpelt, Pelten of Pelt: dat is de naam die Neerpelt en Overpelt vanaf de fusie op 1 januari 2019 samen zullen dragen. Een volksjury van 36 personen selecteerde uit 206 unieke inzendingen deze drie namen. Van 16 oktober tot en met 31 oktober zullen de inwoners hun stem kunnen uitbrengen op één van de drie voorgestelde gemeentenamen. De nieuwe naam wordt op 4 november onthuld tijdens het Sint-Maartenspektakel in Overpelt.
Lees er alles over in HAC Weekblad van deze week!

Powered by Blog Grabber