Donatie voor Zonnebloem afdeling Maarheeze

Op vrijdag 9 juni nam de heer G. van Gool afscheid als directeur van Stafa Group in Maarheeze. Hij had het idee om geen flessen wijn en bloemen bij zijn afscheid te vragen maar een vrijwillige bijdrage…Donatie voor Zonnebloem afdeling Maarheeze

01-07-2017 11:21 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 9 juni nam de heer G. van Gool afscheid als directeur van Stafa Group in Maarheeze. Hij had het idee om geen flessen wijn en bloemen bij zijn afscheid te vragen maar een vrijwillige bijdrage voor een goed doel in Maarheeze. Het goede doel werd de Zonnebloem afdeling Maarheeze en zo werd er een mooie donatie in ontvangst genomen van € 1.500,00 voor de Zonnebloem-gasten . Door de overhandiging van een cheque nam de voorzitter de heer J. Migchels symbolisch het bedrag in ontvangst. De afdeling gaat nu nader bekijken hoe zij de gasten een keer extra kunnen verblijden met een speciaal uitstapje. Namens het bestuur van de Zonnebloem afdeling Maarheeze en alle gasten willen zij nogmaals de heer G. van Gool hartelijk danken voor zijn donatie.

Powered by Blog Grabber