Eerste thuiszege voor AVOC

Vanaf het eerste punt wordt de wedstrijdtoon gezet. Wedstrijd met een harde strijd voor elk punt. Gevechtsvolleybal , niet altijd even mooi en goed maar wel heel spannend om naar te kijken. Vanaf de start…Eerste thuiszege voor AVOC

29-09-2017 10:50 – Ingezonden door Redactie

Vanaf het eerste punt wordt de wedstrijdtoon gezet. Wedstrijd met een harde strijd voor elk punt. Gevechtsvolleybal , niet altijd even mooi en goed maar wel heel spannend om naar te kijken. Vanaf de start is het duidelijk dat Polman in de receptie wordt gezocht. Brouns neemt vanaf punt 1 het heft in handen en brengt veel ballen goed naar het net. Verschueren kan dus verdelen zoals het hoort. Je zou nu kunnen denken dat het vrij gemakkelijk verliep maar niets is minder waar. Dat Lendelede een goede ploeg is bewezen ze vorig jaar al en dit jaar is het dus niet anders. Eerste TTO is er op 8/7 en de tweede op 12/16. Maar na wat goede aanvallen van Van de Loo en Bontje en een goed blok van Schouten en Bontje staat de eindstand 26/24 op het scorebord.
Tweede set starten beide ploegen met dezelfde spelers. Lendelede en in het bijzonder Paulides is in de beginfase van deze set moeilijk af te stoppen. Bij de eerste TTO staan we dan ook weer met 5/8 achter. Maar in deze wedstrijd kan zo een beetje van alles gebeuren en na wat goede aanvallen en legballen van Bontje en van de Loo staat het bij de tweede TTO al 15/16. de dubbel wissel bij Lendelede gebeurd dan weer en bij Achel komt Raymaekers er nog in aan de opslag voor Polman.Punten worden echter maar mondjesmaat gescoord en een eindstand van 25/23 zegt denk ik weer genoeg.
Ook deze set gaat van 8/8 naar 16/16 en zoals heel de wedstrijd moet er voor elk punt hard worden gewerkt. Van de Loo scoord afwisselend met goede aanvallen en listige ballen , Brouns veegt alle ballen van de grond ( beide Liberos haalden trouwens een erg hoog niveau ) . Maar ondanks alle inspanningen kan geen van de ploegen echt uitlopen. Thijs komt er nog in voor Verschueren en zet meteen het winnende blok samen met Bontje .
Eindstand 25/22.
Later op de avond werden alle thuisoverwinningen van AVOC (dames A 3-1; Heren B 3-2: Heren A (3-0) gevierd tot in de vroege uurtjes tijdens de eerste kick-off party. Zelfs enkele spelers van Lendelede konden niet weerstaan aan de Limburgse gastvrijheid.
Nu vrijdag 29-9-2-17 om 20.30u spelen De Heren A tegen Stal voor de beker van Limburg en dit in de sporthal in Achel.

Powered by Blog Grabber