Eetpunt Budel-Dorplein

Het eetpunt bij de Schakel in Budel-Dorplein is na een paar weken vakantie weer begonnen. Een gezellige groep uit de omgeving krijgt iedere 2e donderdag van de maand om 18 uur en 4e donderdag om 12 uur een 3 gangen maaltijd geserveerd. Het eten wordt door vrijwilligers bereid en tevens zorgen zij voor…Eetpunt Budel-Dorplein

25-09-2017 16:46 – Ingezonden door Redactie

Het eetpunt bij de Schakel in Budel-Dorplein is na een paar weken vakantie weer begonnen. Een gezellige groep uit de omgeving krijgt iedere 2e donderdag van de maand om 18 uur en 4e donderdag om 12 uur een 3 gangen maaltijd geserveerd. Het eten wordt door vrijwilligers bereid en tevens zorgen zij voor een leuke eetzaal in de Schakel. De kosten voor de maaltijden zijn €8 per persoon incl. een glaasje fris of een biertje. De eerste gelegenheid om als nieuwe gast aanwezig te zijn voor een goede betaalbare maaltijd is donderdag 28 september om 12 uur. Opgeven kan, voor dinsdag 26 september, bij Henk Hoeben via tel. 0031 495-519 933. Voor informatie kunt u ook bij de Schakel terecht.

Powered by Blog Grabber