Einde seizoenstoernooi badmintonclub Budel

Op woensdag 28 juni vond het eindeseizoenstoernooi plaats van badmintonclub Budel. De organisatie Perry Brom en Monnique Szyska hadden alle deelnemers ingedeeld op een van de 6 velden. Na elke ronde moest…Einde seizoenstoernooi badmintonclub Budel

07-07-2017 11:44 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 28 juni vond het eindeseizoenstoernooi plaats van badmintonclub Budel. De organisatie Perry Brom en Monnique Szyska hadden alle deelnemers ingedeeld op een van de 6 velden. Na elke ronde moest er een half veld doorgeschoven worden voor de volgende partij. Elke wedstrijd duurde 20 minuten en de strijd was op menig baantje erg hevig. Veel partijen werden met het kleinst mogelijke verschil gewonnen (of verloren). Na 3 rondes volgde er een korte pauze om weer wat op adem te komen en werden er na de pauze nog 2 ronden gespeeld. Om 22.30 uur was deze laatste speeldag van dit seizoen ten einde en werd (na een lekkere douche) de uitslag bekend gemaakt. Nick Schmitz uit Maarheeze ging er bij de heren met de prijs vandoor en bij de dames was dat Kim Joosten uit Budel.

Daarmee zit het seizoen erop. Maar er is nog wel degelijk de mogelijkheid om in de vakantie te gaan badmintonnen. Elke zondagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur kan er gespeeld worden. De kosten van de zaalhuur worden dan betaald door alle aanwezigen. Dus hoe meer zielen, hoe lager de bijdrage. Wilt u dus elke zondagmorgen nog lekker even bezig zijn, kom dan naar De Zuiderpoort! Iedereen is van harte welkom!

Op de foto v.l.n.r.: Kim Joosten, Perry Brom en Nick Schmitz

Powered by Blog Grabber