Exchange behaalde eerste plaats

Afgelopen zondag behaalde danscrew Exchange (van Sportivo) de eerste plaats tijdens de eerste kwalificatie-wedstrijd van Udo Nederland. Onder leiding van danscoach Tobias Sanders gingen de dansers de strijd…Exchange behaalde eerste plaats

17-11-2017 09:52 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag behaalde danscrew Exchange (van Sportivo) de eerste plaats tijdens de eerste kwalificatie-wedstrijd van Udo Nederland. Onder leiding van danscoach Tobias Sanders gingen de dansers de strijd aan met zeven andere dansgroepen in de categorie Over18. Exchange is te zien tijdens de Budelse zittingen 2018, in De Borgh te Budel. Heb jij ook passie voor dans en ambities om wedstrijden te doen? Aarzel dan niet en schrijf je in voor een proefles. Dat kan iedere woensdag of vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur bij Sportivo aan de Sportlaan 1 te Budel.

Powered by Blog Grabber