Expo De Smeltkroes Hera van den Heuvel en Liesbeth Heijnen

De expositie werkgroep AK de Smeltkroes verzorgt nog tot 8 november een expositie met werken van Hera van den Heuvel en Liesbeth Heijnen te  Maarheeze.?Hera van den Heuvel-Schevers (1957) is al lange tijd…Expo De Smeltkroes Hera van den Heuvel en Liesbeth Heijnen

10-10-2017 09:25 – Ingezonden door Redactie

De expositie werkgroep AK de Smeltkroes verzorgt nog tot 8 november een expositie met werken van Hera van den Heuvel en Liesbeth Heijnen te  Maarheeze.?Hera van den Heuvel-Schevers (1957) is al lange tijd actief in de kunstwereld. Sinds 1990 zijn er veel schilderijen van haar hand verschenen op basis van aquarel en olieverf. Momenteel schildert ze het liefst met acrylverf, vaak in combinatie met andere materialen. Zelf papier bewerken en dat als uitgangspunt gebruiken voor een nieuw werk is een telkens terugkerende uitdaging. De ervaring van al deze disciplines combineert ze in haar huidige werk. Vormen- en lijnenspel blijft een voortdurende bron van inspiratie. Meer info via www.heraschilderijen.nl. Liesbeth Heijnen (1954) is geboren te Eindhoven –Woensel- en woonachtig in Best. Als hobby is ze gestart met het maken van quietbooks ofwel stilteboeken voor kinderen. Dit als leidraad  om hen te leren strikken, vlechten, knoopjes dichtmaken etc. Ook haar keramisch werk van beelden en raku werk zijn te bezichtigen. De officiële openingstijden van “de Smeltkroes” zijn op werkdagen van 14 tot 22 uur, op zaterdag van 14 uur tot 18 uur en op zondag van 12 uur tot 14 uur.

Powered by Blog Grabber