Expo Jan Vosters in Gallery Elzenhoeve

In de weekenden van 1 t/m 22 oktober opent Gallery Elzenhoeve haar deuren voor de expositie van Jan Vosters. Tijdens deze periode is prachtig werk te zien dat voornamelijk bestaat uit zelfportretten en…Expo Jan Vosters in Gallery Elzenhoeve

12-10-2017 14:30 – Ingezonden door Redactie

In de weekenden van 1 t/m 22 oktober opent Gallery Elzenhoeve haar deuren voor de expositie van Jan Vosters. Tijdens deze periode is prachtig werk te zien dat voornamelijk bestaat uit zelfportretten en landschappen die zowel monumentale kracht als verstilling uitstralen.
Jan Vosters (1949) woont en werkt in Reusel. Hij ontving zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende en Bouwende Kunsten te Tilburg, aan de Gemeentelijke Academie te Arendonk (B) en hield exposities op talloze plaatsen in Nederland, België, Duitsland en Polen.
Tot de belangrijkste thema’s in zijn werk kunnen het landschap, de reeks ‘Verleden Tijd’ en het portret worden genoemd. Gefascineerd door de natuur en de oerbronnen waaruit levensstromen ontspringen, gaat Vosters steeds op zoek naar een kosmische dimensie in de thema’s die hem bezighouden. Daarbij brengt hij aarde en lucht, leven en dood, heden en verleden samen in zijn werk. Vosters’ schilderijen tonen zo een glimp van de uitgestrektheid van de geest.
Vanaf a.s. zondag bent u meer dan welkom in Gallery Elzenhoeve. De kunstenaar is tijdens alle expositiedagen aanwezig en doordeweeks op afspraak.
Meer informatie is te vinden op www.elzenhoeve.eu.
Locatie: Gallery Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel. Entree: gratis.

Powered by Blog Grabber