Expo Miep Verbeek

Kunstenares Miep Verbeek uit Hamont opende afgelopen weekend haar expositie in tentoonstellingsruimte De Wal. “Ik hanteer voornamelijk een erg instinctieve schilderstijl,” vertelt Miep. “Abstract, figuratief…Expo Miep Verbeek

13-10-2017 11:35 – Ingezonden door Redactie – Foto Gerard Coenen

Kunstenares Miep Verbeek uit Hamont opende afgelopen weekend haar expositie in tentoonstellingsruimte De Wal. “Ik hanteer voornamelijk een erg instinctieve schilderstijl,” vertelt Miep. “Abstract, figuratief maar met een knipoog naar het surrealisme. Mijn werken krijgen op een erg spontane manier vorm en ik maak graag gebruik van heldere kleuren zoals oranje, rood, geel,… steeds met een herkenbare noot erin.” De expo is ook komend weekend nog te bezoeken, op 14 en 15 oktober, van 14 uur tot 18 uur. Expo De Wal is gelegen aan de Wal 22 in Hamont. Foto Gerard Coenen.

Powered by Blog Grabber