Expositie drie schildervriendinnen in Kempenhof

Tot en met 22 december exposeren de schildervriendinnen Marian Pieters, Rarda van Bommel-Vrijdag en Miriam van Neer-Maas een aantal van hun schilderijen in zorgcentrum Kempenhof. De drie schildervriendinnen schilderen bij de dinsdagmorgenclub op de zolder van Carolus in Valkenswaard. Het werk van Marian…Expositie drie schildervriendinnen in Kempenhof

12-10-2017 14:33 – Ingezonden door Redactie

Tot en met 22 december exposeren de schildervriendinnen Marian Pieters, Rarda van Bommel-Vrijdag en Miriam van Neer-Maas een aantal van hun schilderijen in zorgcentrum Kempenhof. De drie schildervriendinnen schilderen bij de dinsdagmorgenclub op de zolder van Carolus in Valkenswaard. Het werk van Marian Pieters loopt uiteen van zeer kleurrijk tot ingetogen en wordt vaak gekenmerkt door een zeer directe penseelstreek. In de expositie zijn portretten van haar hand te bewonderen. Rarde van Bommel schildert sinds 10 jaar en haar inspiratie haalt ze uit de natuur, bloemboeketten en het interieur van huizen, tuinen, etc. Ze werkt vooral met acryl. Miriam van Neer schildert eveneens sinds 10 jaar. Ook zij werkt het liefst met acryl verf en haalt haar inspiratie uit de natuur, bloemen, vogels, landschappen en vergezichten.
Nieuwsgierig geworden? De schilderijen zijn tot en met 22 december 2017 te zien in zorgcentrum Kempenhof (Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur.

Powered by Blog Grabber